Bli brun uten sol

Savner du å være brun? Her får du svaret på hvordan du kan bli brun uten sol!

Man føler seg gjerne blek etter en lang og kald vinter. Tenk hvor deilig det hadde vært å kunne møte våren med litt farge på kroppen. Her får du svaret på hvordan du kan bli brun uten sol!

Slik møter du våren brun

Vinteren har satt sine spor, og det er på tide å føle seg fresh igjen! Litt brunfarge på kroppen føles alltid bra, og det finnes heldigvis en enkel løsning på det å bli brun selv uten sol. Betakaroten Gold er produktet som er med å bygge opp brunfargen din! Starter du med Betakaroten Gold i dag vil du kunne oppnå en fin glød i huden, i tillegg til å legge grunnlaget for den dypeste, sterkeste og mest langvarige brunfargen i sommer!

På overskyet og kalde dager er det lite sol å få på kroppen. Da kan kombinasjonen av Betakaroten Gold og selvbruning være en god løsning. Ved å bygge opp brunfargen med Betakaroten Gold i tillegg til å påføre selvbruning vil resultatet kunne bli jevnere. Den dagen selvbruningen begynner å avta vil du fortsatt sitte igjen med en fin glød i huden.

LES OGSÅ: HVORDAN FÅ I SEG NOK VITAMIN D PÅ VINTEREN?

Naturlig fargestoff

Betakaroten Gold består av små kapsler som inneholder det naturlige fargestoffet betakaroten. Når det inntas i kroppen lagres det i hudcellene slik at det kan bidra til å gi en dyp og varig brunfarge. Starter du preppingen til brunfargen med Betakaroten Gold i dag, vil du møte både vår og sommer med et godt utgangspunkt for å oppnå drømmefargen!

Nyt solen som kommer!

En annen fordel ved å legge grunnlaget med Betakaroten Gold nå, er at du slipper å grille deg i solen for å oppnå farge. I kombinasjon med solkrem kan dette være med å gi bedre beskyttelse av huden og et langvarig resultat. Det er med andre ord flere positive sider ved det å starte med Betakaroten Gold nå. Gjør deg klar til å møte våren og sommeren med en ekstra glød i huden!

 

Bestill i dag

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Gå videre" for å bestille.

  • Rask og trygg levering med Posten Norge
  • 14 dagers betalingsfrist med faktura